Hosta

Minnea har lagt till med en hosta. Hon har inga andra symptom på sjukdom, ingen feber, inget snor och hon låter inte rossligt när hon andas. Men hon hostar. Så Bvc-sköterskan tyckte att vi skulle låta dr Anders kolla på henne. Så idag var vi ut till vårdcentralen för koll. Eftersom hon inte är påverkad av hostan och inte har några andra symptom så tyckte han att vi bara skulle vänta ut den. Så vi får väl se vart den tar vägen.

(null)

Det här är en riktig kalasvecka i familjen Ljusteräng. Först ut är farfar, honom firade vi igår. Farmor hade bakat en jättegod glutenfri tårta.
(null)

Idag fyller Stefan år och det firade vi med grillat och till efterrätt glass med jordgubbar.
Det är så kul att se hur försiktig och gosig Livia är med Minnea ❤️
(null)

Andreas och jag har tagit på oss tränaransvaret för Kendras lag. Eftersom det faktiskt finns barn som inte får göra något annat än att vara hemma under sommaren och där sommarlovet till och med blir en plåga då i princip alla aktiviteter ställs i paus, bestämde Andreas att vi inte pausar fotbollen utan vi kör med dem som vill så länge vi är hemma. Det har nu varit 3 frivilliga träningar och vid varje tillfälle har det varit några tjejer med och tränat.
Det passar inte alltid fröken K att det är frivilligt för alla utom oss, men ibland är det nog lite kul att ha två föräldrar som gör allt för att hon ska få ha kul 😉
(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

.

RSS 2.0