Då åker vi!

Nu väntar ca 6 timmar bakom ratten i en bil med barnen. Det kan gå jättebra och det kan ta lååång tid, sånt vet jag aldrig i förväg. Som tur är har jag iaf med mig bästa nannyn Izzy, så helt ensam är jag inte.

Som jag längtar till gbg!! snart ett helt år sen vi sågs och bebisen har blivit 3 månader redan!!

Bara massa mil kvar,sen så ;-)




Känslor

Just nu känns det som om jag sitter i en bergochdalbana gjord av känslor. Jag är glad och mår bra och barnen är friska. Som påtalat ligger en veckas betald ledighet framför mig. Jag ska få träffa underbara M med familj och ha en mysig semester i Göteborg.

Samtidigt får jag rapporter om att 2 barn som jag tycker om ligger på sjukhus.

Då slår en dröm in! om 6 månader kommer jag ha fikaavstånd till en av de som står mig allra närmast <3

Då kommer rapporter om att de två fantastiskt starka och fina flickorna får hjälp av respirator och ecmo.

Känslorna går inte ihop.

Flickorna är starka, de är riktiga kämpar. Föräldrarna är starkare ändå, riktiga hjältar. Mina tankar är hos er hela tiden, snart är ni hemma alla 4 igen <3

Kom ihåg att leva idag och ta hand om varandra! Jag sover extra nära barnen i natt <3

sportlov!

Klockan 14.00 imorgon kliver jag ut igenom klassrumsdörren och går på sportlov. En veckas betald ledighet! Det har jag inte haft sen sommaren 2007, det känns nästan overkligt.
Jag och barnen tar med oss granntjejen och styr bilen först till 08:a och sedan vidare till Göteborg! Jag längtar som bara den till båda destinationerna :-D



Fyraårig förlovningsdag

Jupp, tänk att det gått 4 år sen jag fick den stora frågan med stort F. Och nästa månad blir lilla hjärtat hela 5 år! Tiden bara rusar, men jag fångar varje ögonblick :)

Förra helgen när jag låg och var oduglig fick jag en jättefin tavla av min prins:


I morse var han go och smög upp med barnen och tänkte att jag skulle få sova några minuter till. Tyvärr så tyckte även min väckarklocka det så en kvart innan skolan börjar slog jag upp mina blå. Men jag hann! med 3 min till godo klev jag in i klassrummet ;-)

På eftermiddagen gick vi på café med kompisar och åt gott fika innan vi gick hem och lekte en stund. När A kom hem åt vi middag sedan tittade vi på hitta Nemo och åt chips.

Nu ligger jag i soffan och vilar medan stackars A får lägga K. Vad det än är, trots, en fas eller utveckling, så är det inte kul. Det är bara mamma som duger och sova går inte oavsett vem som lägger henne. Allra värst blir det sådana här dagar när jag ansträngt mig för att göra något kul. Det suger lixom musten ur en att göra något lite extra då, när "betalningen" man får är en obstinat grinig liten tjej...

En vecka kvar till sportlov, då ska vi umgås tills hon kräks på mig ;-)

jobb jobb och jobb

jo, sjukling är jag fortfarande men jobba måste man ju göra ändå. när jag gick till jobbet i måndags kände jag att det var ungefär 2 dagar förtidigt. första lektionen gick bra, men när jag skulle glida runt mina 25 bänkar och hjälpa eleverna med matte då snurrade hela världen och jag fick snällt sätta mig bakom katedern och låta eleverna sköta promenerandet. sen dess har det förstås gått framåt, jag hostar lite mindre och näsan har slutat rinna. men frisk är jag inte. Theo mår bättre, han hostar lite han oxå men i övrigt är han pigg och alert.

det är bara en dag kvar till helg, å i helgen ska jag SOVA det är en sak som är säker ;-) men sen ska vi förstås spackla lite omhändertagen slipa vägg. Har vi tur får vi träffa Emma och Daniel en stund oxå.

Jag har föresten tänkt på det här med renoveringar, vi pratade om det i personalrummet nämligen. Det som sas då var att renoveringar är sammankopplade med status och något man gör för att "visa upp att man kan". Våran renovering är allt annat än ovanstående, vi renoverar för att vi i 4 år inte har haft ett fungerande kök. Fräschhetsmässigt var det väl inga större fel, men arbetsmässigt var det en katastrof. Den minimala bänkytan som fanns var placerad för låg så att både jag och A och våra jämnlånga gäster fick ont i ryggarna. Jag trodde att det var av den anledningen folk renoverar kök, för att det som de har inte längre fungerar?

Nej, nu är det dax att gå till jobbet så att jag kan komma hem i bra tid. Ha en bra dag!

sjukling

ush, har nog aldrig varit så sjuk som den här omgången. jag har åkt på en ihärdig hosta och ont i halsen, härlig kombination...

idag skulle vi ha vart på pappas kalas och träffat familjen, men jag ville inte dela med mig av mina baciller så vi stannade hemma. men tack vare den fantastiska tekniken fick vi vara med lite ändå <3


Renovering

Här hemma pågår det renovering för fullt! vi har rivit stora delar av vårt gamla kök och planerna på hur det nya ska de ut tar form. Vi har fortfarande ett fullt fungerande kök även om vi kör lite compact living style så vi har inte så bråttom med uppbyggnaden.







vi har som sagt massa kul planer på hur vi ska inreda, så det kommer bli en spännande vår ;-)

.

.

RSS 2.0