Finbesök

Igårkväll fick vi finbesök från Lund :) Idag tog gästerna en tripp till falugruva och vi åkte till Sara å Stefan. På eftermiddagen åkte vi till ljustern och badade och nu på kvällen grillade vi mumsigt. Imorgon ska vi på äventyr på furuvik djurpark :D

Dagarna springer vidare

Två veckor må vara lång tid, men det är kortare än glappet mellan de föregående inläggen.

Efter möhippan stannade jag kvar i Sthlm och tack vare syster yster och Mattsson fick mina barn göra mig sällskap i storstaden med mannen i mitt liv fick några välförtjänta dagar på egen hand ;)

Vi träffade min mormor, min farmor och massa efterlängtade vänner. Till helgen gjorde A oss sällskap och då lämnade vi barnen i säkert förvar hos mina föräldrar och åkte ut med Linus i skärgården. Det var en mysig resa där vi fick återhämta oss och bara vara så där äckligt gulligt kära :)

Den här veckan startade med besök av Sofie med familj och avslutas nu med Crusinghelgen, sista helgen med lugn och ro för sedan blir det bröllopX3 de kommande helgerna, vilket vi ser fram emot men vi passar på att ta dagen som den kommer nu och vila upp oss lite ;)

Semester!

Fördelen med att ha ett jobb är att man får gå på semester :) veckorna på praktiken har varit underbara men det var ändå ganska skönt att få komma hem och gå på semester med mina egna små monster. Första semesterdagarna bjöd dock på lite egentid och igår var jag på möhippa. En härlig dag fylld med mycket minnen och skratt. När kvällen började ta slut gjorde jag något som jag inte gjort på år och dar, jag spontan åkte helt själv på en annan fest. Festen var iofs Linus så lite tryggt kändes det ;) det var riktig kul att vara med och parta på hans båt och när vi släppte av de sista partygästerna i Slussen fick jag uppleva min första soluppgång, det var riktigt maffigt!

.

.

RSS 2.0