Lördag

Som sagt startade dagen i Romme alpin med härlig utförsåkning. Vid 16 var vi hemma i huset med alla benen i behåll ;)

Jag och A slängde ihop en ost- och skinkpaj som vi bjöd på efter att o8:orna kom hem. De var kvar till backarna stängde medan jag och A smet iväg lite tidigare för att lösa av vår underbara barnvakt Stina. Efter middagen fortsatte Andreia och Emil till Sthlm och vi andra fyra har intagit vertikalt läge i soffan. Om några minuter startar veckans mello och sista deltävlingen... Snart står årets vinnare korad!

Hoppas att ni oxå haft en trevlig lördag! Kram <3

Skiddag

Idag är vi i Romme och har skoj! Det är riktigt roligt att märka resultat av träningen. Jag orkar mer, har än så länge inte fått kramp (vilket jag brukar få efter första åket) och jag har bättre balans och kan svänga bättre.

Förlåt för skryt! Men jag blir så jäkla glad över hur bra jag mår <3

Fin besök

Idag har varit en fullspäckad dag, en bra dag med massor aktivitet :)

Först plugg, sedan gymmade jag och Sara en timme. Och så mer plugg. Trök NO som aldrig vill ta slut! Jag som började drömma om slutet redan förra helgen :(

Till lunch kom farmor Pelle och Eva-Lena på besök. Kl 15 hämtade vi barnen och tog en promenad till Annas hembageri och tog en lyx fika.

Nu på kvällen kom syster, Mattsson, Andrea och Emil på besök och med sig hade de mumsig taccos. Imorn ska vi ta en tripp till Romme alpine och åka härlig utförsåkning hela dagen :)

Så nu blir det sängen! Natti!

Skriva i förväg

Det här med att tala om vad som ska ske och skriva om morgondagens göromål verkar visst bara vara tidsfördriv för er stakars läsare för när dagen sedan har passerat så har de jag sagt att jag ska göra och de jag faktiskt gjort inte många lika stavelser.

Så vad gjorde jag då denna härliga torsdag som faktiskt inte är en vanlig torsdag utan bästaste Lindas födelsedag! (Hurra och grattis!!) jo inte skrev jag klart NO:n som jag skulle. Nej, jag såg på sex&thecity och städade. Men en del av två fick jag faktiskt till, till och med så långt att jag bestämde mig för att lämna in den (sista datum är imorn) så imorn har jag bara den andra kvar..."bara"....

Träningen då? Har du tränat X-fit idag Angelica? Nej, se det har jag inte. MEN, tränat har jag! Det blev ett hederligt bodypump pass istället och det är så härligt att känna att mina muskler växer och att jag klarar mer och mer vikt! Underbart :D

Nu ska jag slå igen mina blå för imorgon börjar dagen tidigare än vanligt.... ZzZzzz

NO och teknik

Nu är äntligen NO och teknik kursen slut! Eller ja, jag har fortfarande en del att skriva och lämna in. Men delarna i Falun är över. Imorn ska de sista teoretiska bli klara oxå så att jag kan ta helg sen :D

Veckan har passerat alldeles för fort och utan en tillstymmelse till träning så imorn tänkte jag prova en grej som heter X-fit får se om jag är redo för det, ska tydligen vara. Riktigt hård träning, men jag känner att jag vill få resultat snart och bara dans verkar inte ge mig det.

Så nu blir det sängen tidigt så att jag orkar köra slut på mig både mentalt och fysiskt imorn ;)

Sthlms helg

I helgen har vi varit i 08:a på äventyr.
Först på agendan stod Freyas namnfest på lördagen. För att inte behöva äta lunch allt för tidigt bjöd vi in oss på lunch hos Mia och Peter, K var överlycklig över att få äta själv med Adrian i ett annat rum, hon fick dock komma in i köket för åt var ju de sista de gjorde framför tvn ;)

Freyas namnfest var fint och det bjöds på mkt gott att äta. Theo sov i vagnen halva fikat och skötte sig fint den andra halvan. Lilltjejen var så fin i sin mammas dopklänning <3

Efter namnfesten åkte vi till kvarnboda för att fira gullungen Ellenor som fyllde 17. Vi lyckades komma precis emellan all släkt så vi fick födelsedagsbarnen helt för oss själva :)

Kvällen spenderades med mamma, pappa och mello :D

Söndag bjöd på brunch med Tim och Ea och middag med Mattias och Johanna. En bra dag helt enkelt :D

Alla <3-s dag

Jag gillar "kapitalistiska skitdagar" som alla <3-s dag. Visst jag kan väl hålla med om att man ska visa kärlek alla dagar på året och inte behöver en utsatt dag i kalendern, men handen på hjärtat hur många av er där ute firar kärleken "spontant" en vanlig onsdag? Jag gör det inte. Men på alla hjärtansdag då är det mys och kärlek i hela luften. Jag fick dagen till ära en godisbit av sötnöten Tora när jag kom till skolan. På väg hem från skolan fick jag inte bara en bok som hon lånat åt mig utan oxå en present av finaste Madeleine. Till hela familjens glädje hade hon slagit in en låda noblesse :D

På kvällen ordnade jag å Stina tjejkväll deluxe med hemmaspa och sex&thecity på tvn.

Det bästa med alla hjärtansdag är dock att det är vår förlovningsdag, å ja visst man firar inte det när man är gift, men det är iaf kul att minnas den underbara dagen 2010! Tänk att det gått tre år! <3 När mannen i mitt liv kom hem i torsdags hade han med sig örhängen och halsband utav pärlor, den materialistiska sidan av mig tokjublade och den emotionella blev rörd av att han kom ihåg och var lite materialistisk som jag önskat ;)

Överbokad träning

Idag var det mening att jag först skulle köra ett bodypump pass och ett sh'bam efter det. När jag och Stina kommer till gymmet checkar vi in i datorn, lämnar K på barnpassningen och går till omklädningsrummet. I omklädningsrummet får vi dock veta att lapparna inte alls var sent framlagda som vi trodde utan SLUT! Alltså skulle vi inte få vara med på passet, är lite förbannad över att det gick att boka in sig på datorn om passet redan var fullbokat... Helt klart ett värdelöst system!
När vi står där i omklädningsrummet och funderar på vad vi ska göra, för att vänta en timme och bara köra sh'bam, som enligt mig inte ger särskilt mkt träning utan bara är kul, kändes inte så roligt får jag mess av Tove att hon tänkte åka till Hedemora och Zumba. Och Zumba med Linda är ju veckans höjdpunkt så vi går och hämtar K på barnpassningen och åker till Hedemora istället. Och vilket lyckorus jag fick av det passet! Underbart :D

Kvällen avslutas med Greys anatomy i Malins soffa, onsdagar är gulddagar <3

Semeltisdag

Vickandet i fredags gick jättebra och det var riktigt kul :D

På fredagskväll låg jag och A i varsitt hörn av soffan och halvsov. Fredagsmys vad är det? ;)

På lördag efter lunch packade jag in min familj i bilen och åkte till Avesta för att min lillasyster skulle spela match. Det var bara det att jag missuppfattade min kära mor, systeryster skulle inte alls möta Avesta (vilket till mitt försvar är de lag de brukar möta!) utan Sala! Och det fick vi reda på när vi till andra halvlek kom till Avesta! Haha, vad tokigt det blir ibland. När vi nu ändå hade tagit oss till Avesta gjorde vi ett spontanbesök hos Andreas syssling Marlene med familj. Det var trevligt och kul att få ansikte på henne :)

På kvällen tittade vi på mello med Mamma, pappa, Nattis och Mattsson. I förlovningspresent av oss och mamma&pappa fick Nattis och Mattsson en natt på hotell, så till frukost gick vi andra över till hotellet och åt godfrukost vi oxå ;)

Efter en söndagsshopping i Borlänge och en fika på farmen åkte familjen hem till rosers och jag å A såg en bra film som hette the odd life of Timmoty Green, sevärd!

Idag åkte jag och barnen ut till farmen med semlor och fikade, tänk om det kunde vara semeltisdag varje tisdag ;)

Fjärilar i magen

Ikväll har jag stora fjäril i magen, imorgonbitti ska jag göra debut som vikarie! Jag har bestämt mig för att gå ut och vicka lite, dels för att vi har ett ganska tomt schema och lite extra pengar är inte fel. Men mest för att jag vill komma ut och få lite fler erfarenheter och knyta kontakter inför nästa år när det är dax att gå ut på riktigt.

Det blir dock en ganska lugn start då jag imorn ska vara på min praktik skola fast i förskoleklass och i f-klass är man två lärare så jag slipper vara själv.

Här hemma har vi haft en mysig dag i städanda, båda barnen har farit runt som idioter och sopat, eller ja jagat varandra med sopborstar iaf. Själv har jag tvättat, sorterat och dammsugit. När A kom hem torkade han alla golv. Så nu är huset rent och fint och redo för helgen :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3346887/images/2013/pic_51140598ddf2b36c51f95878.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346887/images/2013/pic_511405bee087c3428e8b2c22.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3346887/images/2013/pic_511405c59606ee6a728ca2b2.jpg" class="image">

Sovdag

Eftersom natten gick åt till att trösta ledsen T och torka spya blev det inte många minuter sömn. Idag har T bjudit på 2*2 timmar sömn, en på förmiddagen och en vid 14. K har varit världens bästa lilla prinsessa och hjälpt mig med de hon har kunnat och suttit still framför tvn medan mamman däckade då T sov.

Längtan efter min man har inte varit så stark på länge, så ni kan tänka er att det blev glädjetårar när han kommer hem med choklad!

Nu har T inte spytt på några timmar och han har till och med levererat en blöja med ok konsistens och sover sedan 18 i sin säng. Håller alla tummar och tår för att det är över nu och att vi andra klarade oss. Själv ska jag släpa mig i duschen då, ja ni kan ju tänka er hur gott jag luktar... Sedan ska jag bädda rent i sängen och sova tills imorn. Godnatt <3

Sjukstuga

Här fortsätter vi med att låta sjukdomarna lösa av varandra. Två dagar klarade vi oss, nu är lilla T magsjuk :(

Ush, är så jäkla less på att vara sjuka!!! Nu får ni hålla tummarna för att vi andra har klarat oss och att det går fort över för T. Vi som ska få bebisbesök i helgen!!!

Leva i nuet...

Det påstås att det bästa sättet att leva är att leva i nuet. Den som sa så kan inte ha haft en fast anställning där man måste planera sommarens semester redan i januari, jag som knappt vet vad som händer nästa vecka hur ska jag veta vad som händer i sommar? Det ryktas om 3 bröllop men inte en enda inbjudan har ramlat in så jag vet inte hur det är tänkt med dem. Det viktigaste för mig och A är tid, pengar behöver vi så vi kan betala räkningar och äta men annars så värdesätter vi tiden tillsammans som familj mer. Sommaren som kommer är dessutom min sista som student vilket betyder att vi nästa sommar kanske måste lägga våra semestrar omlott för barnens skull, så i år ville vi ha mkt tid. Vi har räknat funderat och prioriterat, nu är det bara upp till As chef att godkänna vår idé så får vi se vad sommaren erbjuder för äventyr.

Idag har vi njutit av dagen och årstiden. Vi klädde på oss varmt eftersom det är 10 minus ute och vandrade bort till änderna och tänkte ge dem lite mat. Men jag tror att varenda säterbo tänkte samma sak för när vi kom dit var änderna ointresserade och sopkorgen var fylld till bredden med brödpåsar. Men barnen som haft husarest sen i tisdags var nöjda med sol och friskluft :D Efter lunchen tog vi en shoppingtur till Borlänge och uträttade lite ärenden. Vi kom hem med hela veckans matsedel så nu behöver vi bara handla lite färsk-grejer, skönt :)

Imorn är det vardag, undra hur vi ska klara det efter en vecka inlåsta? Jag ska iaf Zumba på kvällen ;)

Träning

Nu har äntligen Måbättre öppnat i Säter, gångavstånd till gymmet ska bli jäkligt nice, att bara kunna droppa in istället för att behöva planera med resa och barn. Jag kommer dock fortsätta att träna i både Borlänge och Falun beroende på vilket pass som passar schemat bäst ;)

Idag var det smygöppning för medlemmar så jag och Tove var där och zumade loss. Vi har ju dansat zumba ca 2 dagar/vecka några månader nu. Men från och med nu blir det zumba på måndagar och bodypump på onsdagar. Jag vill lägga till fler pass i förlängningen, men rom byggdes ju inte på en dag ;)

Ikväll sitter jag å K med godisskålen i knät och njuter av att mello-året har startat! jag vet iaf vad jag ska göra de kommande fem helgerna ;)

HEJA DAVID!!!

Sjukstuga

Här hemma driver vi sjukstuga, Kendra började med feber förra fredagen och den höll i sig till söndagen. På måndagen stannade vi hemma och hade en sista friskdag med pigga och feberfria barn. Så på tisdag åkt A till jobbet och jag till skolan, vid lunch fick jag smita från skolan och hämta en febrig Theo och lite hängig K.

Eftersom jag hade innedagar den här veckan, det betyder att distansarna är på plats i Falun och att vi gör en massa praktiskt, så fick A vab:a på onsdagen. När jag kommer hem på onsdagskväll har även A feber och är dålig. Så nu idag har vi varit hemma alla fyra så det har känts som lördag. Jag har sorterat och slängt massa gamla papper, tänk vad fort tiden går! Helt plötsligt kändes det inte som att spara på räkningar från 2008 var nödvändigt, när det slog mig att det snart är fem år sedan :P

Jag och K tog även en vända till återvinningscentralen med lite bös och när vi ändå var ute och åkte så tog vi en roadtripp till Hedemora och handlade lite inför veckan och passade på att tvätta pärlan efter som att idag var sista plusdagen på nån vecka framöver.

Kvällen bjuder på sovande små änglar och nya Bond- filmen. Trevlig helg på er!

.

.

RSS 2.0