Äntligen!!!

Äntligen är den klar, den 7300 ord långa b-uppsatsen som jag och min vän Tora arbetat med i två veckor. Deadline är idag kl 16, men vi fick tillbaks första utkastet igår morse och efter ett långt telefonsamtal på förmiddagen och snyggt summerat av bästa Tora så skickade vi vår slutgiltiga resultat igårkväll. Så idag är det lov :) i eftermiddag får jag den uppsats som jag och Tora ska opponera på. På tisdag smäller det och sen är det istortsett sommarlov!

I helgen var jag för övrigt i Göteborg på Mickis möhippa! Tänk att min lilla plutt är så stor att hon ska gifta sig ;) det var en fantastisk dag och egentligen helg, som bjöd på många skratt och mycket sol :D

Idag bär det av söderut igen, fast till 08 för att fira mina kära föräldrar med buller å bång :D

Här hemma har det stått still med renovering och pyssel, men snart är det sommarlov och skatteåterbäring å då ska det bli klart. A har grävt och donat så fint i trädgården, jag har städat inne ("det finns inget hem som är så rent som hos en tentapluggare" Jenny) och Theo, han växer och växer och har fått för sig att det är hans tur att bli stor... Mamma är väl inte lika enig ;)

Titta!!

Min man han kan han <3

Kommer bli ännu finare när det slutar regna så att vi kan måla!!!

Daisy

Under helgen har vi fått låna en liten tjej på fyra ben :)
Grundplanen var att bara vara hundvakt över helgen, men i morse var jag å Tove ner till säters hundförenings "arena" (eller vad det nu heter) och körde lite agility å det var så kul! Så jag får låna henne några dagar till för på tisdag ska vi gå på agility kurs :D

Mys dag

Idag har vi spenderat kvalitets tid med familjen <3

Etthundra saker kvar...

Det känns som om det är hundra saker kvar... Att vi aldrig ska bli klara med det där jäkla rummet och få njuta av sommaren. Å andra sidan blir det ju ingen sommar när det bara regnar hela tiden, så det går ju på ett ut. Vi blir förhindrade för regn å så länge det regnar vill vi iaf inte vara ute... MEN nu närmare det sig! Idag är sidan där nya fönstret sitter officiellt helt klart och såhär blev det:

Ibland har lilla jag lite tur

Anledningen till att jag skulle vara med på aktivitetsdagen är egentligen konfidentiellt, så jag säger bara såhär, när jag kom dit visade det sig att jag var lite överflödig så eftersom jag mådde som föregående inlägg berättade om fick jag gå hem igen. Så dagen har istället spenderats på Toves soffa under en filt tuggandes på Alvedon. Efter lunchen tog vi en powerwalk så svetten lackade.

Jag hann måla klart hyllorna till uterummet, så imorn kan det hända att det blir en bild på ett rum som iaf tar form :D

Nu på kvällen har vi varit ute på farmen och eldat in våren, lite sent kanske men det har varit för torrt i gräset för att elda innan då riset ligger på åkern. Det var mysigt men rökigt. Vi grillade korv och fick åka traktor och vagn. Trot eller ej, men jag vart till och med tillfrågad att köra traktorn (ja, alla i sällskapet vart tillfrågade förstås) men barnen (kendra å Alvin) ville så gärna åka med i traktorn så jag vågade inte :P det är en sak att köra själv, en helt annan att ha båda stora barnen i knät plus vagnen lastad med de små i sina vagnar... Nä då får nån mer rutinerad köra :D

Imorn blir det städning å pyssling på schemat för på fredag kommer fam Åkerblom :D

Prutt...

Idag önskar jag att jag hållt tyst förra veckan när gympaläraren frågade om någon ville vara med på aktivitetsdagen, är inte ett dugg taggad att ge mig ut idag. Helst vill jag förstås bara ligga kvar i sängen, tugga Alvedon och tycka synd om min tand. Eller tanden tycker jag inte ett dugg synd om, men resten av min kropp som får stå ut med tanden!

För det andra hade jag hellre målat färdigt uterummet. Igår fick jag nämligen ny energi å inspiration hos underbara familjen Ewert. Så nu vill jag snickra, måla å pyssla. Inte stå i regnet och övervaka barn :-/ men nu är det de jag ska roa mig med idag... Det blir säkert kul när jag kommer dit, men just nu vill jag inte gå dit....

Ont, det gör ont... Det gör ooont!

Det här med visdomständer är INTE kul :( känns som om halva ansiktet är bortdomnat...

Tur jag har söta barn som värmer hjärtat <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346887/images/2012/pic_202665862.jpg" class="image">

Fest

Att hålla hemlisar och planera överraskning när mannen går hemma är inte lätt vill jag lova. Så det är tur att jag har haft hjälp av Jonas och Ronny. När Jonas kom och hämtade den inte ont anade 30-åringen höll han på att torka golvet och hade ju inte alls tid att lämna huset för klockan 18 skulle vi ju tända grillarna, trodde han ja ;)

Så dagen spenderades vid lövsjön där iaf hälften fick napp, tyvärr hörde varken jag eller Andreas till den hälften. Men jag å Tracy gick runt hela sjön så lite nytta fick jag gjort, trodde jag skulle ha sjuk träningsvärk med tanke på terrängen och att jag bar på Theo men har inte känt av något :)

Efter fisket åkte jag å Tracy hem för att städa iordning och starta grillarna i tid, iaf var det de vi sa till Andreas. Istället åkte vi hem och sov lite, matade barn och gjorde oss redo för kvällens partaj. Födelsedagsbarnet åkte med hem till Jonas där pojkarna (som inte behöver så många timmar på sig att göra sig iordning ) spelade poker och drack öl. Finaste Stina kom hit strax före sju och fick världens snabbaste genomgång av välling å läggrutiner innan jag och Tracy kastade oss i bilen och åkte till festlokalen :)

A blev ganska överraskad när han istället för att få komma hem kom till lokalen. Det bjöds på god mat och A spelade för oss :)

Vid halv ett gav jag å Tracy upp (nån måste ju upp med barnen) och gick hem. A fortsatte firande med efterfest hemma hos Jonas å Lina och bokstavligen ramlade hem vid fyratiden. Han mådde väl inte som en prins och det tog ända till 14 innan han klev upp igår, eller upp och upp han bytte säng mot soffan där Tracy legat sen 06.30 och jag sen 9, sen hände det inte så mycket mer den dagen ;)

Man kan helt enkelt sammanfatta det som en lyckad dag <3

Myyys

Fast det gör ont att mysa med fyrbentingar <3

En dag kvar

Nu är det nästan så att jag ser ljuset i tunneln! Imorgon är det sista seminariet, att säga att jag är förberedd är att ta i. Men jag har iaf gjort det jag ska. Det brukar vara värst inför, sen känns det bra när det är klart, å om 13 timmar är det över. Rapporten lämnade jag som sagt in i måndags, jag förväntar mig iofs en backning på den. Men är rätt nöjd ändå. Så nu är jag snart framme på de sista mysiga veckorna på den tuffaste terminen so far.

Imorgon kväll kommer Tracy hit, hon och Claes ville vara med och fira A så hon kommer själv redan imorn och Claes kommer med en vän på lördag till grillningen. Jag å T ska måla färdigt uterummet på fredag så vi kan vara där på lördag, det blir ett terapijobb för sig och förmodligen precis vad jag behöver efter all skola. Å det ska bli så kul att få visa upp vårt slut resultat :D

Ikväll var jag och barnen ensamma för A var på personalmöte. Vi såg på björnbröder medan vi åt middag i soffan. Sen duscha vi alla tre tillsammans, T tycker att det är så kul att plaska med vatten och K tycker att det är kul att göra bubblor med hjälp av tvålen. Att lägga dem gick smärtfritt och vid 20 när A kom hem sov de båda två... Är nog fortfarande lite i chock över hur bra allt gick :P

De är som vackrast när de sover <3

Pyssel

Idag har vi varit och snott en massa fönster av familjen Ewert och när vi ändå höll på att sneeka åt oss saker åt vi middag där ;) jättegod lassange och fina fönster fick vi, ja å väldans trevlig sällskap oxå <3

Så nu har vi skaffat oss ännu mer material till pysslet här hemma, det firas med att spackla vår lillhall ut till gästrummet. Sakta men säkert växer det hem vi vill kalla vårt, fort är ju att ta i men det är svårt att fixa till ett hus som det"egentligen inte är nått fel på" bara för att man vill. Särskilt inte med bröllop och föräldrapenning. Men nu har vi sakta börjat ;)

Min 30-åring

Ja tänk sån gammal karl jag har, det kan man inte tro när man umgås med honom ;)

Tyvärr var det lika mkt måndag idag som det är alla måndagar så istället för att gå hemma och myspysa och passa upp på mitt hjärta bar det av till praktiken. Å ush vilken dag! Blir det inte skifte på cheferna innan jag pluggat klart blir det verkligen inte att söka jobb i Säter, hua! Så lagom taggad satte jag mig på cykeln vid fyra för att trampa hem. Men efter att jag (lite skitzo för mig själv) skrikit av mig min frustration kom hem och möttes av världens finaste familj var jag hyfsat pepp igen. A (som egentligen är den som borde blivit uppassad) bjöd på god middag. När alla gäster anlänt bjöd han på hembakta bullar, å kakor.

Medan A plus svärföräldrarna och Jonas tittade på hockey satte jag mig med rapporten på SoL projektet som vi fick tillbaks av vår opponent i fredags, efter många utbrott och suckar är den nu klar. Så i ett försök att släppa stressen och fokusera på annat skickade jag in den redan nu istället för att vänta till på fredag när den egentligen ska in. Jag längtar ganska mycket till slutet på den här veckan. För imorn och på onsdag gör jag terminens sista heldagar på praktiken, på torsdag sista seminarie uppgiften. Sen är det fördjupningsarbete fram till sommarlovet och det styr vi så mycket mer själva så då kan jag plugga 08-15 och sen faktiskt vara med mina barn och man, istället för att nu var på praktik hela dagen OCH läsa 200 sidor. Det är långt till fredag! Men nu är iaf rapporten borta!

Grattis älskling i present får du (förhoppningsvis) en gladare fru, fast presenten blir lite försenad ;)

Mini hooneymoon

Vilken fantastisk helg vi har haft! Lyxen på rånäs slott slår allt jag tidigare upplevt. Båda kvällarna blev vi serverade fem rätter med olika viner till varje maträtt med tillhörande presentation om vad det var i vinet som lyfte vilka smaker i maten. Vi var på afternoon tea med massor med goda snittar och bakelser. Vi hade jacuzzi på hotellrummet och vi badade i tunna vid strandkanten medan solen gick ner bakom trädtopparna på andra sidan viken. En alldeles fantastisk romantisk upplevelse <3

Idag har vi dessutom firat finaste lillasyster som bjöd på massor med gott. Theo överraskade oss med att sätta sig upp alldeles själv för första gången och när jag skulle visa mormor att Theo kan stå helt själv släppte han min hand och TOG TVÅ STEG!!! <3

Imorgon har vi bott i Säter i två år, någon som vet var de två åren tog vägen??

Lyxhelg i kärlekens tecken

Nästa vecka har det gått 6 månader sedan vi på darriga knän svarade Ja till varandra, det ska firas med en lång helg på rånässlott. Just nu sitter jag i skolan och lyssnar på diverse redovisningar om mina klasskompisars projekt, min redovisning gick bra så nu är jag ett steg närmare sommarlovet. Det var längesen jag behövde sommar och ledigt som jag behöver nu, i sommar ska jag bara njuta... Inte göra många knop för det mesta... Eller jag äger ju ett hus, så jag hittar nog på nått ;)

20 minuter kvar! Sen bär det av till lyx och kärlek <3

BEBISAR!!!

Nu är det äntligen internet officiellt! Till hösten blir vår älskade prins Adrian storebror <3

När hösten blir vinter, ungefär samtidigt som vi firar vår ettåriga bröllopsdag, får Tracy å Claes en liten bebis!

Å vad jag längtar!!! Tror nog att jag får tvinga hit de mammalediga brudarna så jag får gosa bebis <3
Som jag skrev för inte så länge sen när både Tims förlovning å Mias å Tracys bebisar var hemliga, det är sååå kuuuul att det händer lite vuxen saker bland mina nära, så jag slipper känna mig ensam här som fru och mamma (Jag vet Mia, Pfyrix å Isa, det är tur jag har er <3). Massa bröllop och bebisar och bröllop ligger framför oss... Vet inte ens vad jag ska göra av all glädje å förväntan :D

Puss <3

.

.

RSS 2.0